✅ WEB- und WordPress-Nachrichten, Themen, Plugins. Hier teilen wir Tipps und beste Website-Lösungen.

Hej, troll! Tell Me Why’s First Chapter, ut den 27 augusti, är tillgängligt idag för förbeställning

0

De som tittade in på Xbox Games Showcase den 23 juli såg en helt ny trailer för Tell Me Why, det senaste narrativa äventyret från Dontnod Entertainment och Xbox Game Studios. Ännu mer spännande, trailern delar med sig av ett releasedatum för Tell Me Whys första kapitel – 27 augusti – och tillkännager tillgängligheten av förbeställningar och förinstallationer. Det andra kapitlet lanseras den 3 september och det sista kapitlet kommer att finnas tillgängligt den 10 september.

Tell Me Why är historien om två tvillingar, Alyson och Tyler Ronan, som återförenas för första gången på tio år efter sin mammas död. När de återvänder till sitt barndomshem på landsbygden i Alaska inser familjen Ronans att deras gemensamma förflutna kanske inte är som de minns det.

Trailern från Xbox Games Showcase avslöjar ännu mer ny information om Tyler och Alyson – inklusive att tvillingarna söker avslutning för vad de minns om sin mammas, Mary-Anns död.

I Tell Me Why är minnen inte bara en viktig del av Tyler och Alysons resa – de är också en stor spelmekaniker. Spelare kommer att använda tvillingarnas övernaturliga Bond som ett av många sätt att ta reda på sanningen om händelserna kring deras mammas död. De val spelaren gör med Bond kommer att påverka Tyler och Alysons relation på gott och ont, samt förändra spelets gång genom förgrenad dialog och dramatiska handlingar.

I trailern visas också flera aldrig tidigare sett karaktärer som antingen kommer att hjälpa eller hindra tvillingarna under deras hemkomst.

Tell Me Why är en verklighetstrogen upplevelse med starka karaktärer och gripande teman. Dontnod Entertainment och Xbox Game Studios genomförde forskning på plats och samarbetade nära med förespråkare för kultur, mental hälsa och transpersoner för att säkerställa att Tell Me Why verkligen är representativt för de identiteter det representerar.

Tell Me Whys tre kapitel släpps med en veckas mellanrum från och med den 27 augusti, vilket ger spelarna en förutsägbar tidslinje för att uppleva hela historien. Det veckolånga gapet säkerställer att fansen har möjlighet att diskutera sina erfarenheter, dela teorier och eventuellt utforska nya berättelsevägar mellan kapitlen.

Glöm inte att förbeställa medan du väntar på kapitel 1! Du kan också besöka vår hemsida på tellmewhygame.com och följa oss på sociala medier för ännu mer info om tvillingarna Ronan.

Tell Me Why kommer att finnas tillgängligt på Xbox One och på PC för Windows 10 och Steam. Tell Me Why kommer också att finnas tillgänglig dag ett på Xbox Game Pass för konsol och PC.

Inspelningskälla: news.xbox.com

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, Sie können sich jedoch abmelden, wenn Sie möchten. Annehmen Weiterlesen