✅ WEB- und WordPress-Nachrichten, Themen, Plugins. Hier teilen wir Tipps und beste Website-Lösungen.

State of Decay 2 Gratis “Choose Your Own Apocalypse” nu tillgänglig

2

Från och med idag kan det ständigt växande State of Decay 2 -communityt ta det ultimata zombieöverlevnadsspelet till sin dödligaste nivå med lanseringen av Choose Your Own Apocalypse Update. Den här uppdateringen introducerar Dread Zones och Nightmare Zones som två nya svårighetslägen som utmanar spelare med dödligare zombies, mer aggressiva och motståndskraftiga människor, en snabbare verkande blodpest och färre resurser att sanera. Tillsammans med dessa två nya lägen finns 16 nya prestationer för 275 ytterligare Gamerscore.

Tillgänglig utan kostnad för alla ägare av State of Decay 2 och Xbox Game Pass-medlemmar, uppdateringen Choose Your Own Apocalypse presenterar fler alternativ för spelare att definiera vad det innebär att överleva. Nya spelare kan starta sin community i Standard Zones (spelets grundsvårighetsnivå), och Dread Zones är ett bra ställe för spelare som vill ha en utmaning med tillägg som pansarzombies, fler horder och en snabbare verkande blodpestinfektion (från cirka 3 timmar till bara cirka 30 minuter). Nightmare Zones är avsedda för hardcore-spelare som är redo att testa sig mot freakpacks som skrikkörer och bloater-skidor tillsammans med NPC:er som kan headshota dig direkt.

State of Decay 2 Gratis "Choose Your Own Apocalypse" nu tillgänglig

Tidigare den här månaden gav vi en tjuvtitt på vad du kan förvänta dig med uppdateringen Välj din egen apokalyps, och vi är glada över att kunna dela med oss ​​av att du nu kan välja din karta när du skapar en ny community, baserat på feedback från communityn. Teamet har också fortsatt att göra andra förbättringar av kärnspelet baserat på feedback, som inkluderar en helt ny Character Manager, större loot drops på pesthjärtan och mer. Den fullständiga listan med patchnotes finns på stateofdecay.com.

För att fira lanseringen av Choose Your Own Apocalypse Update, kör vi också en MixPot-present på mixer.com/undeadlabs från den 26 mars klockan 9:00 PDT till den 2 april klockan 23:59 PDT. Tittare som är inloggade på Mixer och tittar på den officiella Undead Labs Mixer-kanalen kommer automatiskt att vinna alla fem förbeställda innehållspaketen.

Med dagens uppdatering är nu den perfekta tiden för nya och befintliga fans att hoppa in i apokalypsen. För de som är nybörjare i State of Decay 2, kom igång med Xbox Game Pass (oavsett om du är nuvarande medlem eller genom att gå med idag och få din första månad för $1 ), eller genom att köpa antingen Standard Edition eller Ultimate Edition. Vi är glada över att spelare ska kunna njuta av dagens release och ser fram emot att fortsätta stödja State of Decay 2-communityt med innehåll som den kommande återkomsten till Trumbull Valley senare i år.

Tills dess kan du välja din egen apokalyps och svara på frågan: hur ska du överleva?

State of Decay 2 Gratis "Choose Your Own Apocalypse" nu tillgänglig

Inspelningskälla: news.xbox.com

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, Sie können sich jedoch abmelden, wenn Sie möchten. Annehmen Weiterlesen