✅ WEB- und WordPress-Nachrichten, Themen, Plugins. Hier teilen wir Tipps und beste Website-Lösungen.

Tillkännage Little Hope, the Next Game in The Dark Pictures Anthology

0

Hej allihopa

Jag är oerhört glad över att få prata med dig idag om Little Hope, nästa spel i The Dark Pictures Anthology, som kommer att finnas tillgängligt i sommar för Xbox One. Som du kanske vet är The Dark Pictures Anthology en serie intensiva, fristående, förgrenade filmiska skräckspel. Varje spel kan spelas i enspelarlägen eller i två flerspelarlägen – tvåspelares onlineläge Delad berättelse och upp till 5-spelares co-op Movie Night-läge. Som i alla spel kan alla leva och alla kan dö. Allt hänger på dig!

Vi har varit nöjda med responsen vi har fått på Man of Medan, det första spelet i antologin, som släpptes 2019. Det var särskilt spännande att höra från Xbox-communityt eftersom detta var första gången ett av våra spel dök upp på din plattform.

Tillkännage Little Hope, the Next Game in The Dark Pictures Anthology

Alla spelen i The Dark Pictures Anthology är separata fristående berättelser, och Little Hope är väldigt annorlunda än Man of Medan. Tidigare hade du skräck ombord på ett spökskepp i södra Stilla havet – nu kommer du att uppleva skräcken i en läskig övergiven stad med en mycket mystisk dimma!

Så vad kan jag berätta om Little Hope? Låt oss gå med historien och inställningen först. Övergivna och helt ensamma efter att deras buss kraschar i dåligt väder, blir fyra studenter och deras lärare strandsatta i den isolerade staden Little Hope. Instängda av en mystisk dimma söker de desperat efter ett sätt att fly medan skrämmande visioner från det förflutna förföljer dem från skuggorna. Efter att ha vittnat om stadens hemska förflutna och de fruktansvärda händelserna under 1600-talets häxprocesser, förföljer helvetes varelser dem obevekligt. De måste ta reda på motiven för dessa uppenbarelser innan de onda krafterna på jobbet drar var och en av deras själar till helvetet!

Tillkännage Little Hope, the Next Game in The Dark Pictures Anthology

Eftersom vart och ett av spelen i serien är väldigt olika, så är det också våra inspirationer. De filmiska och litterära influenserna för detta spel inkluderar "The Witch", "Season of the Witch" och "Blair Witch", men folk kommer att känna igen några andra starka influenser som "Hellbound Heart", "Hellraiser" och andra liknande verk av Barker. Dessutom två av mina personliga favoriter "It Follows" och "The Omen." Intressant nog ligger vår studio bara ett stenkast från Guildford Cathedral som är starkt med i Richard Donners klassiker från 1976.

Skådespelarna och karaktärerna är också avgörande för våra spel, så jag är verkligen glad över att vi har Will Poulter som leder den talangfulla skådespelaren i Little Hope. Han är en fantastisk skådespelare och köpte verkligen Andrews karaktär till liv.  

Tillkännage Little Hope, the Next Game in The Dark Pictures Anthology

Förutom berättelsen, miljön och skådespelarna har vi fokuserat på några nya funktioner baserat på feedback från Dark Pictures-communityt. Teamet har till exempel inkluderat kontextkänsliga ikoner för att interagera med objekt i världen och QTE-varningar som talar om för spelare när en kommer och vad de behöver utföra. Vi har också lagt till en flytande kamera i vissa delar av spelet så att du kan kontrollera din syn på de kusliga omgivningarna fullt ut.

Så där går du. Jag hoppas att du gillade den här introduktionen. Vi kan inte vänta på att du ska komma in i staden Little Hope i sommar!

Inspelningskälla: news.xbox.com

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, Sie können sich jedoch abmelden, wenn Sie möchten. Annehmen Weiterlesen