✅ WEB- und WordPress-Nachrichten, Themen, Plugins. Hier teilen wir Tipps und beste Website-Lösungen.

9 Pawsome skäl att spela Cat Quest II på Xbox One

2

Välkommen till världen av Cat Quest II, ett fristående RPG i öppen värld som utspelar sig i katternas och hundarnas rike. Under hot från ett pågående krig mellan katterna i Felingard och de framryckande hundarna i Lupus Empire, berättar Cat Quest II svansen av två kungar som sammanförs mot deras vilja, på en resa med tafsar och upptäckter för att återta sina troner. Den släpps idag på Xbox One, så här är nio bra anledningar till att spela den själv.

Det är en Action-RPG

Vid sidan av huvudhistorien hittar du massor av uppdrag att upptäcka i Cat Quests rika värld: som är fylld med gömda grottor och fängelsehålor, såväl som påskägg i kartans avlägsna hörn! När du blandar din kampstil mellan sträckvidd, närstrid och tung närstrid, rusta upp din katt och hund för att vara redo för strid med lite tjusigt byte och trollformler!

9 Pawsome skäl att spela Cat Quest II på Xbox One

Den har både katter och hundar

Det är 100 % av djurälskare på internet glada! På fullaste allvar, titta på våra hjältars bedårande ansikten. När du utforskar Cat Quest II-världen måste du arbeta tillsammans med antingen hund eller katt och byta mellan de två karaktärerna när du strövar runt i världen. Med ett ton NPC:er att slåss med eller emot, och två kungar att störta, är du säker på att bli mätt på djursöthet !
Spelet innehåller också drakar, igelkottar, enögda fladdermöss, magiska baggar, flygande stenar (?!) och mer!

Det finns en magisk värld att utforska

Felingard är helt omarbetad så den är ljus och glänsande i all sin gröna glans! Även om du har spelat Cat Quest kommer du att kunna njuta av det helt nya kattriket – även om det är ett varningens ord har vi också lagt till några element i landskapet som kommer att skada dig om du rör vid dem, så tänk på kaktusen! Du kan nu också upptäcka det aldrig skådade Lupus Empire, där landets hundar bor. När du utforskar ökenmiljön och de nya typerna av fängelsehålor och grottor, kommer du att kunna njuta av några gömda skatter längs kartan. Vem vet, du kanske till och med kan gå på vattnet…

9 Pawsome skäl att spela Cat Quest II på Xbox One

Byte finns överallt

På riktigt RPG-sätt rekommenderas utforskning för att få den bästa utrustningen i spelet. Kom ihåg att du måste dela med din katt eller hundkamrat, så ju mer du hittar desto bättre! Det finns också gömda gyllene kistor som du kan hitta. Endast den hemliga nyckeln kan låsa upp dem för att ge dig det mest värdefulla bytet, så se till att ströva runt på kartan för att få de bästa (matchande) kläderna för ditt lag.

Du kan få en co-op-pantare inblandad

Purrfect för familj, vänner och barn – Cat Quest II är en chans att bevisa att katter och hundar verkligen kan komma överens! Eftersom det är ditt uppdrag att skapa fred i Cat Quests värld genom att avsluta kriget mellan de två kungadömena, måste du visa att du är redo att pantsätta och få din bästa stridsstrategi att rulla. Kombinera trollformler, räckvidd och närstridsattacker, dela utrustningen och erfarenheten och bli ett uruselt lag! Om du spelar solo kommer AI:n att följa med dig så att du aldrig är utan din lurviga följeslagare, och du kan sömlöst hoppa in och ut ur co-op-läget.

9 Pawsome skäl att spela Cat Quest II på Xbox One

Och förtrollade en hel del

Dussintals trollformler finns tillgängliga i din arsenal, som är där för att hjälpa dig besegra landets furrsoma monster. Lägg några smarta magiska kombinationer för att fånga dina fiender med Cattrap och Lightnyan, eller hjälp en vän med en noggrant tidsinställd Healpaw!

Det finns många lurviga vänner

Njut av en uppsättning färgglada karaktärer fyllda av purrsonality! Från de onda kungarna Wolfen och Lioner till dina svärdsmedsallierade Kit Cat och Hotto Doggo, du kommer säkert att få vänner på vägen (även om vissa är mer excentriska än andra). Du kanske till och med hittar några återgångar till den ursprungliga Cat Quest om du har spelat den.

9 Pawsome skäl att spela Cat Quest II på Xbox One

Den har de sötaste bilderna

Om du inte redan är tagen av utseendet på spelet är vi säkra på att ditt hjärta kommer att smälta när du ser den hälsosamma interaktionen mellan de två huvudkaraktärerna. Även monstren i spelet är värda att kramas! I kombination med några otroligt bedårande outfits (vem skulle inte vilja ha en varmkorv för ett svärd?), kommer du garanterat att få en pawsitively fängslande upplevelse.

Ordlekar i massor

Allt i Cat Quest II är punktastiskt. Från miljön (låt oss gå till Catpital), till karaktärernas namn (Kit Cat är en mycket seriös smed), till själva handlingen. Du kommer inte att bli besviken över den stora mängden barktastisk djurrelaterad humor i spelet! Proffstips: håll utkik efter referenser till populärkultur i spelet och se om du känner igen dem alla.

Så kort sagt, vi tycker verkligen att Cat Quest II är söt, rolig och ren att spela med en älskad! Så vi hoppas att du kommer att tycka om att få dina tassar på den på Xbox One från och med idag.

Inspelningskälla: news.xbox.com

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, Sie können sich jedoch abmelden, wenn Sie möchten. Annehmen Weiterlesen